Hjelper fremtidens elever

Elevene i Gausdal går i en av NDLAs 34 pilotklasser som jobber med å gi oss viktige innspill i utformingen av gode digitale læremidler. Høsten 2015 startet NDLA et omfattende arbeid med å øke fagenes brukskvalitet. Det ble utført kvantitative og kvalitative målinger gjennom egen brukerundersøkelse, utført kvalitativt brukerkartleggingsarbeid, ekspertutredning av brukeropplevelse, fortløpende kvantitative målinger, og samtaler med 1700 elever og lærere i tilknyttede pilotklasser som dekker hele fagbredden til NDLA.

2 Plakat Forside NDLA

Arbeid med nytt navigasjon og brukeropplevelse

Elevene ved Gausdal vgs jobber med konkrete innspill til navigasjon og brukeropplevelse på NDLA.no

Vi er svært glade for gode innspill og konkrete forslag til utbedringer. Elevene i Gausdal skaper sammen med andre en bedre læringsarena for fremtidens elever.

NewLook

Bildekollasj av ennspillene til elevene ved Gausdal vgs.