Prøv nye NDLA

Hjelp oss gjerne med å prøve ut de nye sidene: beta.ndla.no

Til nå har vi brukertestet over 100 elever og lærere og fått mange gode tilbakemeldinger og forslag. Den nye løsningen bygger på de tilbakemeldingene vi har fått underveis på prototypene våre. Men vi er selvsagt åpen til forslag om forbedringer. Hvis du tenker at noe er rart, uvant, bra eller dårlig – så kan du raskt melde fra til oss med knappen “spør NDLA” nede i hjørnet på de nye sidene.

NDLAs åpne faginnhold kommer tydeligere frem i det nye designet, og fungerer godt på ulike skjermtyper. Alt innhold vil ikke være med i betaversjonen. Vi har prioritert kjernestoff framfor tilleggsstoff. Noen emner og fagstoff kan mangle.

Gjennom lenker som «Bruk bildet» og «Bruk artikkel» kan elever og lærere enkelt se hvilke lisenser som gjelder på bilder og fagstoff. Det gjør nye NDLA er enda enklere for de som vil gjenbruke, endre og republisere innhold.

Prøv de nye sidene: beta.ndla.no